نوبت دهی اینترنتی درمانگاه
  • 1402/04/19 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 182
  • - تعداد بازدید کنندگان: 166
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
بازدید ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان لولاگر

بازدید ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان لولاگر

17432.mp3 بازدید ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان لولاگر

بخش سی تی اسکن بیمارستان لولاگر با حضور رییس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهردار منطقه 10 تهران راه اندازی شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران،  دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه هجدهم تیر 1402 در آیین راه اندازی بخش سی تی اسکن بیمارستان لولاگر، اظهار کرد: بیمارستان لولاگر از مهر ماه سالجاری به مرکز تخصصی آموزش پرستاری و مامایی تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها باید کارآفرین و منشاء اشتغال برای دیگران باشند، افزود: تربیت دانشجو باید با هدف رفع مشکلات و پاسخگویی به نیازهای جامعه انجام شود.

پازوکی گفت: بیمارستان لولاگر با پیش بینی زیرساخت های لازم در حوزه گردشگردی سلامت و همچنین آموزش دانشجوی خارجی می تواند در تحقق بین المللی سازی به عنوان یکی از اهداف راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران کمک شایانی بکند.

وی با اشاره به نامگذاری چهارده سال اخیر با مضامین اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، ادامه داد: بر این اساس تمامی فعالان حوزه سلامت باید حرکت به سمت افتصاد مقاومتی و خلق ثروت را به عنوان یکی از مهم ترین اولویت ها در نظر داشته باشند.

پازوکی تاکید کرد: نبود توازن درآمد و هزینه ها در مراکز درمانی باید  حل شود و برای این منظور پیش بینی های لازم از جمله اداره بیمارستان های دولتی با تعرفه خیریه در برنامه توسعه هفتم دیده شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان با تاکید براهمیت جایگاه هوش مصنوعی در دنیای امروز، گفت: کادر درمان باید با این فضا آشنا شوند و به منظور ارتقا کیفی خدمات به مردم از آن استفاده کنند.

 

افزایش مراجعه بیماران ترومایی با راه اندازی سی تی اسکن در لولاگر

دکتر سپیده هراتی؛ رییس بیمارستان لولاگر نیز گفت: بعد از تلاشی چند ساله بیمارستان لولاگر مجهز به یک دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایس شد و حتما از این پس مراجعه بیماران ترومایی به این مرکز درمانی بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این دستگاه سی تی اسکن را رایگان به بیمارستان لولاگر اهدا کرده، افزود: پیش از این، بیماران برای انجام سی تی اسکن به مراکز خصوصی اطراف بیمارستان لولاگر ارجاع می شدند که البته حداکثر کیفیت آنها 16 اسلایس است.

هراتی یادآور شد: به طور میانگین ماهانه یازده هزار و 500 بیمار سرپایی به اورژانس و درمانگاه های بیمارستان لولاگر مراجعه می کنند و 425 بیمار در بیمارستان لولاگر بستری می شوند.

وی با اشاره به اشتغال یکصد و 27 پزشک عمومی، متخصص و فوق تحصص در این مرکز درمانی قدیمی پایتخت، گفت:  این بیمارستان دارای 90 تخت فعال است و بخش های آن شامل   ccu، icu،nicu ، اطفال، نوزادان، داخلی، جراحی و زنان می شوند.

رییس بیمارستان لولاگر افزود: درمانگاه های قلب، زنان، مامایی، داخلی، اطفال، چشم، نورولوژی، اورولوژی، ارتوپدی، پاپیلوما، روانشناسی، روانپزشکی، عفونی، طب سنتی، طب فیزیکی، فیزیوتراپی، جراحی عمومی، پوست، دیابت، جراحی پلاستیک و ترمیمی و  «خون و سرطان» در این بیمارستان، روزانه مراجعه کننده دارند.

وی ادامه داد: همچنین شهروندان در آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی، اکو، تست ورزش، سنگ شکن، سیستوسکوپی، هیسترسکوپی، آندوسکوپی، لاپاروسکوپی، بینائی سنجی، شنوایی سنجی و تغذیه، خدمات پاراکلینیکی دریافت می کنند.

دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از دیگر حاضرین این جلسه بود  و پس از اتمام مراسم افتتاح از اورژانس بیمارستان لولاگر بازدید کرد و با اهدا گل به کارکنان از زحمات آنان در درمان بیماران قدردانی کرد.

 

لولاگر یکی از مراکز درمانی پرخطر پایتخت

مهندس مهدی اخ الصنایع؛ شهردار منطقه ده تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: بیمارستان لولاگر از مراکز درمانی قدیمی و پر خطر شهر تهران است.

وی با بیان اینکه موضوع تخریب و نوسازی بیمارستان در دستور کار قرار دارد، افزود: با برخی اقدامات فنی از سوی مسئولان بیمارستان، مقداری از حساسیت ها به ساختمان بیمارستان کم شده اما همچنان نگرانی وجود دارد.

شهردار منطقه ده تهران گفت: به دلیل موقوفه بودن بیمارستان لولاگر به زودی نشست مشترکی با مسئولان سازمان اوقاف و دانشگاه علوم پزشکی ایران  با حضور خانواده مرحوم لولاگر و سایر خیرین سلامت خواهیم داشت و پروانه ساخت بیمارستان جدید لولاگر صادر می شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان لولاگر در سه فاز طراحی شده، ادامه داد: صدور پروانه ساخت بنای جدید بیمارستان بدون پرداخت هزینه در شهرداری تهران انجام خواهد شد.

اخ الصنایع گفت: بیمارستان لولاگر علاوه بر شهروندان منطقه ده از سایر مناطق تهران از جمله منطفه های هفده و دو نیز، مراجعه کننده دارد، بنابراین لازم است که این مرکز درمانی در وسعتی بیشتر از وضع موجود نوسازی شود.

شهردار منطقه ده تهران در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تهران آمادگی کامل دارد که با کمک دانشگاه علوم پزشکی ایران این مرکز درمانی قدیمی را به یکی از با کیفیت ترین بیمارستان های فوق تخصصی پایتخت تبدیل کند.

 

لینک خبر:https://news.iums.ac.ir/Z6Ab

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی بیمارستان,مطالب سلامتی
  • کد خبر : 17432
:
کلیدواژه ها
خبرنگار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings